Over deze shop

HCC!deals biedt de leden van HCC regelmatig nieuwe aanbiedingen en aantrekkelijke kortingen. Zo biedt HCC honderden euro’s aan exclusief voordeel. En zolang je lid bent van HCC, kun je hier onbeperkt van blijven profiteren! Ook zijn er een aantal collectieve vaste kortingen, zoals bijvoorbeeld 10% korting op OHRA-verzekeringen en bij Fotofabriek.nl.

Alleen als je lid bent van HCC kun je gebruikmaken van al deze ledenvoordelen. Als je geen lid bent of als je lidmaatschap verlopen is, kun je hier geen gebruik (meer) van maken. Lid worden van HCC, vul het formulier in? En kies je welkomstgeschenk!

Meer weten?
Nog niet overtuigd? Als lid van HCC krijg je ook 6 keer per jaar het ledenmagazine PC-Active in je brievenbus, kun je naar bijeenkomsten bij jou in de buurt en kun je je aansluiten bij gelijkgestemden.

Ben je bijvoorbeeld in de ban van 3d-printen, van stamboomonderzoek of loop je compleet warm voor de Commodore? Voor deze onderwerpen en nog veel meer zijn er groeperingen waar je voor je hobby terecht komt.

Kijk hier voor alle voordelen van het lidmaatschap.